Цени

Изберете своя план:

ActiveBiz CRM е вашето решение за активни продажби и бизнес растеж,

защото клиентите са тези, които правят фирмата. За повече, по-качествени и по-добре плащащи клиенти, вие се нуждаете от система, която да изгражда доверие и сигурност в техните очи. Ние работим всеки ден за да имате Вие най-добрата такава система.

ActiveBiz СтартЪп
до 5работни места
 • On premise или онлайн SAAS услуга
 • Обучение на екипа за работа в системата
 • Търговски тренинг на 2 служителя
ActiveBiz Растеж
до15 работни места
 • On premise инсталация
 • Обучение на екипа за работа в системата
 • Търговски тренинг на 5 служители
 • Приоритетна поддръжка
ActiveBiz Про
до250 работни места
 • On premise инсталация
 • Обучение на екипа за работа в системата
 • Търговски тренинг до 20 служители
 • Приоритетна поддръжка
 • Акаунт мениджър

някои въпроси и допълнителна информация

Често Задавани Въпроси

Нямаме опит със CRM. Ще се справим ли?

Да, ще ви помогнем да се справите така, че графиката на продажбите да се устреми нагоре. Ще съдействаме не само със системата за поддържане на отношения с клиентите ActiveBiz CRM, но и с обучение на търговски ви екип да работи по системата на активните продажби, или да използва софтуер за постигане на реален растеж на продажбите. 

Клиентите ни ни намират сами. Защо не е да използваме ActiveBiz CRM?

Замислете се как утре вашите клиенти могат сами да намерят конкурента ви. И тогава става неприятно. Активните продажби, от друга страна, връщат “топката” във вашите ръце, и вие решавате – а не чакате пасивно да бъдете потърсени от клиента.

Какъв е този постоянен Фокус върху продажбите? Всъщност, продуктът и Качеството са най-важните - нали така?

И Да, и Не. Важното е продуктът да бъде качествен. Но най-важното е да можем да го продаваме, както и да съдействаме на клиентите да го ползват успешно да постигнат това, за което са го взели.
Замислете се дали най-добрите продукти от дадена категория са най-търсените? Ние мислим, че това не е така. Най-търсените продукти от дадена категория са тези от на фирмите с най-добрите търговски отдели. Затова ви съветваме: продавайте вашите продукти добре и активно, за да могат клиентите да разберат колко качествени са те. 

За какво се използва CRM системата?

Знаете ли че фирмите средно-статистически се свързват от един (1) до три (3) пъти с  потенциален нов клиент. А знаете ли, че средно-статистически 80% от продажбите се случват при 6-тия или 7-мия контакт с нов потенциален клиент?

Сега искаме да ви помолим нещо: Моля ви не започвайте да калкулирате колко пари може би сте загубили до сега. Но ви молим за доброто на вас, фирмата ви, служителите ви и клиентите ви: Изберете някоя CRM система, и започнете да я използвате в своята организация. Това лесно може да се окаже най-доходоносната молба, която се изпълнявали!

Какво е Каданс, и в частност продажбен Каданс?

Много от нас са чували израза “като на забавен Каданс”. Но какво общо има това с продажбите?

Много, много Общо! Каданс е последователността на действията и контактите в продажбения цикъл.

Супер успешните търговци си знаят кога да изпратят имейл, кога да звъннат по телефона, кога просто напомня за себе си и кога да настояват за финализиране на продажбата.

Те знаят през какъв интервал да правят контактите с потенциалния клиент, и всичко необходимо, за да го привлекат в сделката.

За тях добре. Ами другите 99% от търговците какво да правят? Те могат да следват заложения Каданс, който им подсказва всичко това в правилния момент, спрямо най-добрите и утвърдени от ръководството продажбени практики!

Сега разбирате, че кадансът може да доближи почти всеки търговец, по начин на работа, до “супер търговец”. За нас това е супер важно, а за вас?

Какво е това “менажиране на успехите на нашите клиенти”, или съкратено CSM customer success мениджмънт? има ли то почва у нас?

CSM може да се изравни по важност с продажбите. Не вярвате? Ето част от ползите от него:

 – клиентите продължават да купуват още продукти, защото са доволни и успели с вашата компания

– клиентите водят нови клиенти, като ви хвалят и разгласяват истории за вас … добри истории за вас.

– не казват нищо лошо за вас, защото нали знаете: доволният ще каже на двама човека, а недоволният ще ви “похвали" пред 20 човека.

– Доволните клиенти купуват и други линии от вашите продукти и допълнителни услуги>. Защото както казахме преди – те ви вярват, и вече са успявали с ваша помощ.

Вече привлякохме вашето внимание към customer success мениджмънт или менажиране на Успех и на вашите клиенти. Вижте Как се прави то.

Менажиране успеха на вашите клиенти: Как се прави?

Постига се със системно постоянство и екстремно добро отношение към клиента, и истинско желание за неговия успех.

Първо: не забравяйте клиента. След като купи, той е много по-ценен, когато вече е купил веднъж.

Десетки пъти по-лесно и по-бързо е да убедиш сегашния клиент да купи отново, отколкото да убедиш непознат потенциален клиент.

За да бъдем успешни в това ни трябва система, която да използваме, когато клиентите станат повече от ……. да кажем 5. Вече не става да си записвате на листчета и таблици. Необходима ви е стройна и качествена система, за да “поддържате огъня", и да работите ежедневно за успехите на всеки ваш клиент. Ние ви осигуряваме точно такава система, както и обучение за нейното правилно използване. Целта е да менажирате успеха на вашите клиенти с арсенала на вашия търговски отдел.

Може ли на служител да бъде търговски отдел, като допълнително задължение към сегашните си задачи?

Сериозно ли считате, че това е пътят към успеха?

 Продажбите са сред най-важните неща за една фирма. Увеличаване на продажбите трябва да е най-важното нещо за ръководството.

 Не… не.. не може служителят да е и “търговски отдел” между другото.

Ако все още не сте започнали: започнете изграждането на отдел “продажби” още сега, като осигурите поне един служител на пълно работно време, който ще се занимава само с продажбите.

Ако наистина не сте започнали: доверете ни се: това действие от ваша страна има много голям шанс да направи огромната, положителна промяна във вашата фирма, към която се стремите! И ние сме тук, за да ви помогнем!

as featured in